Forside    Personlig gennemslagskraft

En verden til forskel!

Ord alene kan ikke nødvendigvis overbevise nogen om noget. Vores budskaber skal afleveres i et vellykket samspil mellem krop, stemme og indhold. I det ligger overbevisningens kraft. Og der er en verden til forskel på, om det er noget, vi har trænet – eller bare har ladet ligge.

Evnen til mundtlig formidling kan trænes og udvikles. Af alle.

Vi er så forskellige. Introverte eller ekstroverte. Hurtige eller langsomme. Rationelle eller emotionelle. Men uanset temperament og karakteregenskaber, så er mange af os helt afhængige af at kunne ”nå ud over rampen” i vores arbejde, når vi skal fremlægge noget, tale i større forsamlinger, undervise eller sælge et budskab eller en vare.

Vi har alle en krop og en stemme. Og vi kan alle blive bedre til at formidle og blive mere fortrolige og komfortable med at ”indtage rummet”; i både egentlig og overført forstand.
 

Se video på YouTube Video (1:10):

“Øhh… hvad siger du.. personlig gennemslagskraft, MIG?”


Alle kan lære det!

 
TeaterSpektrums arbejdsmetode er udviklet med udgangspunkt i teaterverdenens arbejdsmetoder. Arbejdet bygger på praktiske øvelser og legende udfordringer til krop, stemme og intellekt. Det vil altid være en personlig udfordring og personligt udviklende at gå ind i arbejdet.

En sjov, lærerig og ofte overraskende opdagelsesrejse ind i, hvor stor kraft og styrke der findes i os alle, når krop, stemme, intellekt og psyke samarbejder.

Vi går tæt på, men altid med stor respekt for den enkeltes integritet.